* Menu okolicznościowe*
Zupa (jedna do wyboru)
– Rosół z domowym makaronem
-Żurek z jajkiem i białą kiełbasą
– Krem warzywny z groszkiem ptysiowym
Danie główne serwowane na talerzach
(jedno do wyboru dla wszystkich gości takie samo danie)
-Zrazy wieprzowe (150g) podane z kaszą gryczaną i buraczkami
– Kotlet de volaille (150g) podany z frytkami i bukietem surówek
– Grillowana pierś z kurczaka (150g) podana z ziemniakami pieczonymi i warzywami z patelni
Deser
Lody z musem owocowym i bitą śmietaną podane w pucharkach
lub
Brownie z bitą śmietaną i gałką loda
Zakąski/Kolacja 50-70g /porcja
Karkówka ze śliwką
Szynka po rusku
Tortilla z grillowanym kurczakiem
Ryba po grecku
Sałatka caprese
Pieczywo i masło
Barszcz z pasztecikiem
Napoje gorące (bez ograniczeń)
Kawa, herbata
Napoje zimne
Soki owocowe, woda n/g
0,5l/os w wersji bez kolacji
1.0l/os w wersji z kolacją
Całkowity koszt bez kolacji 85zł/osoba
Całkowity koszt z kolacją 140zł/osoba
** Menu Okolicznościowe**
Zupa
Rosół z domowym makaronem
lub
Krem paprykowo – pomidorowy
Dania gorące podawane na półmiskach
110g /porcja (3 porcje/osoba)
Cordon Blue –pierś z kurczaka nadziewane szynką i żółtym serem
Polędwiczka wieprzowa w sosie grzybowym
Dorsz w chrupiącym cieście
Dodatki
Ziemniaki z wody z masełkiem i nutą kopru
Ziemniaki opiekane
Warzywa parowane
Bukiet surówek (z marchwi, buraczków i białej kapusty)
Deser
Ciasta (2 porcje /os)
Do wyboru sernik, jabłecznik, ciasto owocowe z galaretką
Zakąski/Kolacja 50-70g /porcja
Schab z morelą
Pasztet własnej roboty z żurawiną
Tatar wołowy
Tortilla z łososiem
Śledź w trzech osłonach (w pomidorach, w pesto, z cebulką i ogórkiem)
Sałatka z kurczakiem
Pieczywo i masło
Szynka pieczona na kapuście (serwowane na ciepło)
Napoje gorące (bez ograniczeń)
Kawa, herbata
Napoje zimne
Soki owocowe 0,5 l/os w wersji bez kolacji
Soki owocowe 1.0 l/os w wersji z kolacją
woda n/gaz bez ograniczeń
Całkowity koszt bez kolacji 110 zł/osoba
Całkowity koszt z kolacją 170 zł/osoba
*** Menu okolicznościowe***
Zupa
Rosół z kluseczkami
lub
Żurek z jajem i białą kiełbasą
Dania gorące podawane na półmiskach
110g /porcja (3 porcje/osoba)
Kaczka na modrej kapuście
Rogal schabowy nadziewany pieczarkami
Zrazy wołowe z sosem
Łosoś z pieca na szpinaku
Dodatki
Ziemniaki z wody z masełkiem i nutą kopru
Ziemniaki opiekane
Warzywa parowane
Bukiet surówek(z marchwi, białej kapusty, buraczki)
Deser
Tiramissu podane w pucharkach
oraz
do wyboru sernik, jabłecznik, ciasto owocowe z galaretką (2 porcje /os)
Zakąski/Kolacja 50-70g /porcja
Rostbef z twarożkiem kaparowo – czosnkowym
Półmisek własnych wyrobów mięsnych
(schab, karkówka, boczek, pasztet, kaszanka, salceson)
Tortilla z grillowanym kurczakiem
Tatar z łososia
Szparagi w szynce
Sałatka grecka
Pieczywo i masło
Strogonow (serwowany na ciepło)
Napoje gorące (bez ograniczeń)
Kawa, herbata
Napoje zimne
Soki owocowe 0,5 l/os w wersji bez kolacji
Soki owocowe 1.0 l/os w wersji z kolacją
woda n/gaz bez ograniczeń w obu wersjach
Całkowity koszt bez kolacji 140zł/osoba
Całkowity koszt z kolacją 200zł/osoba