* Menu okolicznościowe*
Zupa (jedna do wyboru)
– Rosół z domowym makaronem
– Żurek z jajkiem i białą kiełbasą
– Krem warzywny z groszkiem ptysiowym
Danie główne serwowane na talerzach
(jedno do wyboru dla wszystkich gości takie samo danie)
-Zrazy wieprzowe (150g) podane z kaszą gryczaną i buraczkami
– Kotlet de volaille (150g) podany z frytkami i bukietem surówek
– Grillowana pierś z kurczaka (150g) podana z ziemniakami pieczonymi i warzywami z patelni
Deser
Lody z musem owocowym i bitą śmietaną podane w pucharkach
lub
Brownie z bitą śmietaną i gałką lodów
Zakąski/Kolacja 50-70g /porcja
Karkówka ze śliwką
Szynka po rusku
Tortilla z grillowanym kurczakiem
Ryba po grecku
Sałatka caprese
Pieczywo i masło
Barszcz z pasztecikiem
Napoje gorące (bez ograniczeń)
Kawa, herbata
Napoje zimne
Soki owocowe, woda n/g
0,5l/os w wersji bez kolacji
1.0l/os w wersji z kolacją
Całkowity koszt bez kolacji – 100zł
Całkowity koszt z kolacją – 160zł
** Menu Okolicznościowe**
Zupa
Rosół z domowym makaronem
lub
Krem pomidorowo – paprykowy z nutą bazylii
Dania gorące podawane na półmiskach
110g /porcja (3 porcje/osoba)
Kotlet De volaille
Polędwiczka wieprzowa w sosie pieczarkowym
Dorsz w chrupiącym cieście
Dodatki
Ziemniaki z wody z masełkiem i nutą kopru
Ziemniaki opiekane
Warzywa parowane
Bukiet surówek (z marchwi, buraczków i białej kapusty)
Deser
Ciasta (2 porcje /os)
sernik, jabłecznik, ciasto marchewkowe
Zakąski/Kolacja 50-70g /porcja
Schab z sosem tatarskim
Pasztet własnej roboty z żurawiną
Tatar wołowy
Tortilla z kurczakiem
Szuba śledziowa
Sałatka z sałatka gyros
Pieczywo i masło
PODANA NA CIEPŁO
Szynka pieczona na kapuście
Napoje gorące (bez ograniczeń)
Kawa, herbata
Napoje zimne
Soki owocowe 0,5 l/os w wersji bez kolacji
Soki owocowe 1.0 l/os w wersji z kolacją
woda n/gaz bez ograniczeń w obu wersjach
Całkowity koszt bez kolacji – 140zł /os
Całkowity koszt z kolacją 210zł/os
*** Menu okolicznościowe***
Zupa
Rosół z kluseczkami
lub
Żurek z jajem i białą kiełbasą
Dania gorące podawane na półmiskach
110g /porcja (3 porcje/osoba)
Kaczka na modrej kapuście
Rogal schabowy nadziewany pieczarkami
Zrazy wołowe z sosem
Łosoś z pieca na szpinaku
Dodatki
Ziemniaki z wody z masełkiem i nutą kopru
Ziemniaki opiekane
Warzywa parowane
Bukiet surówek(z marchwi, białej kapusty, buraczki)
Deser
do wyboru sernik, jabłecznik, ciasto marchewkowe (2 porcje /os)
Zakąski/Kolacja 50-70g /porcja
Rostbef z twarożkiem kaparowo – czosnkowym
Półmisek własnych wyrobów mięsnych
(schab, karkówka, boczek, pasztet, kaszanka, salceson)
Tortilla z grillowanym kurczakiem
Tatar z łososia
Szparagi w szynce
Sałatka grecka
Pieczywo i masło
Strogonow (serwowany na ciepło)
Napoje gorące (bez ograniczeń)
Kawa, herbata
Napoje zimne
Soki owocowe 0,5 l/os w wersji bez kolacji
Soki owocowe 1.0 l/os w wersji z kolacją
woda n/gaz bez ograniczeń w obu wersjach
Całkowity koszt bez kolacji – 170zł /os
Całkowity koszt z kolacją – 240zł/os