Menu okolicznościowe

* Menu okolicznościowe*

Zupa
Rosół z makaronem

lub
Krem warzywny z groszkiem ptysiowym

Danie główne serwowane na talerzach

  Grillowana pierś z kurczaka(180g) podany z frytkami oraz bukietem surówek
lub
Kotlet schabowy (180g) podany z ziemniakami oraz zasmażaną kapustką

Deser

Lody z gorącymi malinami podane w pucharkach
lub
Ciasto 1porcja/osoba
(do wyboru jabłecznik, sernik,)

Zakąski/Kolacja 50-70g /porcja

Karkówka ze śliwką

Szynka po rusku

Tortilla z grillowanym kurczakiem

Ryba po grecku

Sałatka caprese

Pieczywo i masło

Napoje gorące (bez ograniczeń)

Kawa, herbata

Napoje zimne  (1l/osoba)

Soki owocowe, woda n/g

Całkowity koszt bez kolacji 60zł/osoba
Całkowity koszt z kolacją 90zł/osoba

Untitled-2

** Menu Okolicznościowe**

Zupa

Rosół z domowym makaronem
lub
Zupa serowa z szynką

Dania gorące podawane na półmiskach

 100-110g /porcja (3 porcje/osoba)

 Cordon Blue –pierś z kurczaka nadziewane szynką i żółtym serem

Zrazy wieprzowe z sosem

Dorsz w chrupiącym cieście

Dodatki

Ziemniaki z wody z masełkiem i nutą  kopru

Frytki

Warzywa parowane

Bukiet surówek (z marchwi, buraczków i białej kapusty)

Deser

 Ciasta (2 porcje /os)

Do wyboru sernik, jabłecznik, ciasto czekoladowe

Zakąski/Kolacja 50-70g /porcja

Schab z morelą

Pasztet własnej roboty z żurawiną

Tymbaliki drobiowe

Tortilla z łososiem

Śledź w trzech osłonach (w pomidorach, w pesto, z cebulką i ogórkiem)

Sałatka z kurczakiem

Pieczywo i masło

Klopsiki w leczo (serwowane na ciepło)

Napoje gorące (bez ograniczeń)

Kawa, herbata

Napoje zimne  (1 l/osoba)

Soki owocowe, woda

Całkowity koszt bez kolacji 80 zł/osoba

Całkowity koszt z kolacją 120zł/osoba

Untitled-2

*** Menu okolicznościowe***

Zupa
Rosół z kluseczkami
lub
Żurek z jajem i białą kiełbasą

Dania gorące podawane na półmiskach

 100-110g /porcja (3 porcje/osoba)

Steak z indyka grillowanego

Rogal schabowy nadziewany pieczarkami

Zrazy wołowe z sosem

Łosoś z pieca

Dodatki

Ziemniaki z wody z masełkiem i nutą kopru
Ziemniaki opiekane
Warzywa parowane
Bukiet surówek(z marchwi, białej kapusty, buraczki)

Deser

Tiramissu podane w pucharkach
lub
Do wyboru sernik, jabłecznik, ciasto czekoladowe, (2 porcje /os)

Zakąski/Kolacja 50-70g /porcja

Rostbef z twarożkiem kaparowo – czosnkowym

Półmisek własnych wyrobów mięsnych
(schab, karkówka, boczek, pasztet, kaszanka, salceson)

Tortilla z wędzonym łososiem

Ryba po grecku

Szparagi w szynce

Sałatka grecka

Pieczywo i masło

Strogonow (serwowany na ciepło)

Napoje gorące (bez ograniczeń)

Kawa, herbata

Napoje zimne  (1 l/osoba)

Soki owocowe, woda n/g

Całkowity koszt bez kolacji 100zł/osoba

Całkowity koszt z kolacją 140zł/osoba