Menu weselne

* Menu Weselne*

Powitanie Pary młodej chlebem i solą, a wszystkich gości kieliszkiem wina musującego

Zupa

Rosół z domowym makaronem
lub
Żurek z jajem

Dania gorące podawane na półmiskach

 100-110g /porcja (3 porcje/osoba)

 Roladka z kurczaka ze szpinakiem i fetą otulona wędzonką

Zraz wołowy

Kotlet schabowy

Dodatki

Ziemniaki z wody z masełkiem i nutą  kopru

Ziemniaki opiekane

Warzywa parowane

Buraczki na ciepło

Bukiet surówek(z marchwi, białej kapusty, pora)

Deser

 Lody z owocami

Zakąski  50-70g /porcja

Karkówka ze śliwką

Tortilla z grillowanym kurczakiem

Pstrąg w galarecie

Szynka po rusku

Sałatka grecka

Śledź w trzech osłonach (w pomidorach, w pesto, w cebulce i ogórku)

Pieczywo i masło

Kolacja serwowana na ciepło

Krem szparagowy

Udko faszerowane

Napoje gorące (bez ograniczeń)

Kawa, herbata

Napoje zimne  (1 l/osoba)

Soki owocowe, woda

Całkowity koszt 160zł/osoba

Poprawiny w formie bufetu 35zł/osoba

Untitled-2

** Menu Weselne**

Powitanie Pary młodej chlebem i solą, a wszystkich gości kieliszkiem wina musującego

Zupa

Rosół z domowym makaronem
lub
Krem paprykowo – pomidorowy z sorbetem bazylikowym

Dania gorące podawane na półmiskach

 100-110g /porcja (3 porcje/osoba)

 Cordon Blue – pierś kurczaka nadziewana szynką i serem żółtym

Zrazy wołowe

Kaczka pieczona z jabłkiem

Dorsz w chrupiącej panierce

Dodatki

Ziemniaki z wody z masełkiem i nutą  kopru

Ziemniaki opiekane

Warzywa parowane

Buraczki na ciepło

Bukiet surówek(z marchwi, białej kapusty, pora)

Deser

 Lody z owocami i bitą śmietaną

Zakąski  50-70g /porcja

Zestaw mięs pieczonych (karkówka, schab, boczek,pasztet)

Ozorki w galarecie

Ryba po grecku

Tortilla z wędzonym łososiem

Szparagi w szynce

Sałatka z grillowanym kurczakiem

Pieczywo i masło

Kolacja serwowana na ciepło

Żurek z jajkiem

Golonka (300 g) pieczona na kapuście

Napoje gorące (bez ograniczeń)

Kawa, herbata

Napoje zimne  (1 l/osoba)

Soki owocowe, woda

Całkowity koszt 180zł/osoba     

Poprawiny w formie bufetu 35zł/osoba

Untitled-2

*** Menu Weselne***

Powitanie Pary młodej chlebem i solą, a wszystkich gości kieliszkiem wina musującego

Zupa

Rosół z domowym makaronem
lub
Zupa cebulowa z grzanką

Dania gorące podawane na półmiskach

 100-110g /porcja (3 porcje/osoba)

 Pularda Hawajska – filet z kurczaka faszerowany brzoskwinią, bananem i żółtym serem

Polędwica wieprzowa z sosem grzybowym

Konfitowane udko gęsi z konfiturami

Pieczony łosoś na szpinaku

Dodatki

Ziemniaki z wody z masełkiem i nutą  kopru
Ziemniaki opiekane
Ryż
Warzywa parowane
Bukiet surówek (z marchwi, białej kapusty, buraczki)

Deser

 Tiramisu w pucharkach

Zakąski  50-70g /porcja

Zestaw mięs pieczonych (schab, karkówka,boczek, pasztet)

Tatar z łososia

Rostbef faszerowany twarożkiem

Melon w szynce serrano

Szczupak faszerowany w galarecie

Sałatka z grillowanym kurczakiem

Pieczywo i masło

Kolacja serwowana na ciepło

Strogonoff

Napoje gorące (bez ograniczeń)

Kawa, herbata

Napoje zimne  (1l /osoba)

Soki owocowe, woda n/g

Całkowity koszt 220zł/osoba

Poprawiny w formie bufetu 35zł/osoba