Menu weselne

Czas wesela podany w cenie za osobę to 12 godzin.

* Menu Weselne*

Powitanie Pary młodej chlebem i solą, a wszystkich gości kieliszkiem wina musującego

Zupa

Rosół z domowym makaronem
lub
Żurek z jajem

Dania gorące podawane na półmiskach

 100-110g /porcja (3 porcje/osoba)

 Roladka z kurczaka ze szpinakiem i fetą otulona wędzonką

Zraz wieprzowe w sosie

Kotlet schabowy

Dorsz w cieście

Dodatki

Ziemniaki z wody z masełkiem i nutą  kopru

Ziemniaki opiekane

Kapusta zasmażana

Bukiet surówek(z marchwi, białej kapusty, buraczki)

Deser

 Lody z owocami

ciasto 2p/osoba
sernik, ciasto owocowe z galaretką, jabłecznik

Zakąski  50-70g /porcja

Karkówka ze śliwką

Tortilla z grillowanym kurczakiem

Pstrąg w galarecie

Szynka po rusku

Sałatka grecka

Śledź w trzech osłonach (w pomidorach, w pesto, w cebulce i ogórku)

Pieczywo i masło

Kolacja serwowana na ciepło

Krem szparagowy

Udko faszerowane porem lub pieczarkami

Napoje gorące (bez ograniczeń)

Kawa, herbata

Napoje zimne  (1 l/osoba)

Soki owocowe, woda

Całkowity koszt 230zł/osoba

 

Poprawiny w formie bufetu 80zł/osoba

Pozostałe mięsa z wesela serwowane w bemarach

Zupa (jedna dla wszystkich) :
barszcz lub żurek
Danie główne (jedno dla wszystkich):
De volaille z ziemniakami pieczonymi i warzywami z patelni
Karkówka grillowana z frytkami i bukietem surówek
Schab w sosie pieprzowym z ziemniakami i warzywami gotowanymi na parze

Napoje gorące (bez ograniczeń)
Kawa, herbata

Napoje zimne  (1 l/osoba)
Soki owocowe, woda

Untitled-2

** Menu Weselne**

Powitanie Pary młodej chlebem i solą, a wszystkich gości kieliszkiem wina musującego

Zupa

Rosół z domowym makaronem
lub
Krem paprykowo – pomidorowy z sorbetem bazylikowym

Dania gorące podawane na półmiskach

 100-110g /porcja (3 porcje/osoba)

 Cordon Blue – pierś kurczaka nadziewana szynką i serem żółtym

Zrazy wołowe z sosem

Kaczka pieczona z jabłkiem

Łosoś na szpinaku

Dodatki

Ziemniaki z wody z masełkiem i nutą  kopru,

Ziemniaki opiekane

Kluski lane

Warzywa parowane

Modra kapusta

Bukiet surówek(z marchwi, białej kapusty, pora)

Deser

 Lody z owocami i bitą śmietaną

Ciasto naszego wypieku
2p/osoba

sernik, jabłecznik, owocowe z galaretką

Zakąski  50-70g /porcja

Zestaw mięs pieczonych (karkówka, schab, boczek,pasztet)

Ozorki w galarecie

Ryba po grecku

Tortilla z wędzonym łososiem

Szparagi w szynce

Sałatka z grillowanym kurczakiem

Pieczywo i masło

Kolacja serwowana na ciepło

Żurek z jajkiem

Golonka pieczona na kapuście

Napoje gorące (bez ograniczeń)

Kawa, herbata

Napoje zimne  (1 l/osoba)

Soki owocowe, woda

Całkowity koszt 260zł/osoba     

Poprawiny w formie bufetu 80zł/osoba

Pozostałe mięsa z wesela serwowane w bemarach

Zupa (jedna dla wszystkich) :
barszcz lub żurek
Danie główne (jedno dla wszystkich):
De volaille z ziemniakami pieczonymi i warzywami z patelni
Karkówka grillowana z frytkami i bukietem surówek
Schab w sosie pieprzowym z ziemniakami i warzywami gotowanymi na parze

Napoje gorące (bez ograniczeń)
Kawa, herbata

Napoje zimne  (0,5 l/osoba)
Soki owocowe, woda

Untitled-2

*** Menu Weselne***

Powitanie Pary młodej chlebem i solą, a wszystkich gości kieliszkiem wina musującego

Zupa

Rosół z domowym makaronem
lub
Zupa cebulowa z grzanką

Dania gorące podawane na półmiskach

 100-110g /porcja (4 porcje/osoba)

 Pularda Hawajska – filet z kurczaka faszerowany brzoskwinią, bananem i żółtym serem

Konfitowane udko kaczki z konfiturami

Polędwica wieprzowa z sosem grzybowym

Rogal schabowy nadziewany pieczarkami

Sandacz w sosie cytrynowym

Dodatki

Ziemniaki z wody z masełkiem i nutą  kopru
Ziemniaki opiekane
Ryż, kluski lane
Warzywa parowane
Modra kapusta
Bukiet surówek (z marchwi, białej kapusty, buraczki)

Deser

 Tiramisu w pucharkach

Ciasto naszego wypieku
2p/osoba

sernik, jabłecznik, owocowe z galaretką

Zakąski  50-70g /porcja

Zestaw mięs pieczonych (schab, karkówka,boczek, pasztet)

Tatar z łososia

Rostbef faszerowany twarożkiem

Melon w szynce serrano

Szczupak faszerowany w galarecie

Sałatka z grillowanym kurczakiem

Pieczywo i masło

Kolacja podana na ciepło

Strogonow

Szaszłyki drobiowe

Szynka na kapuście

Napoje gorące (bez ograniczeń)

Kawa, herbata

Napoje zimne  (1l /osoba)

Soki owocowe, woda n/g

Całkowity koszt 290zł/osoba

Poprawiny w formie bufetu 80zł/osoba

Pozostałe mięsa z wesela serwowane w bemarach

Zupa (jedna dla wszystkich) :
barszcz lub żurek
Danie główne (jedno dla wszystkich):
De volaille z ziemniakami pieczonymi i warzywami z patelni
Karkówka grillowana z frytkami i bukietem surówek
Schab w sosie pieprzowym z ziemniakami i warzywami gotowanymi na parze

Napoje gorące (bez ograniczeń)
Kawa, herbata

Napoje zimne  (0,5 l/osoba)
Soki owocowe, woda

Be Sociable, Share!