Catering Wielkanocny 2019r.

Zamówienia na catering Wielkanocy przyjmujemy od 01.04.2019
Minimalna kwota zadatku, przy składaniu zamówienia to 50,00zł
Koszt opakowań 1 zł opakowanie jednorazowe, 5zł – półmisek jednorazowy

Odbiór 20.04.2019 9:00-14:00

 

Zupy:
Żurek z naszą białą kiełbasą i grzybami 25zł/l
Czernina z kaczki z kluseczkami 25zł/l
Krem grzybowy 30zł/l

Dodatki:
Kluski lane 15zł/kg
Kiełbasa biała surowa 30zł/kg
Baranek z masła 9zł /szt (100g)

 

Mięsa pieczone:
Schab z morelą 35zł/kg
Karkówka ze śliwką 35zł/kg
Rolada z boczku z czosnkiem i śliwką 30zł/kg
Pasztet pieczony 30zł/kg
Kaczka pieczona z jabłkami 65zł/ szt (2kg)
De volaile 8zł/szt
Polędwiczka wieprzowa w sosie grzybowym 10zł/ 140g
Zraz wieprzowy z sosem 8zł/szt
Zraz wołowy z sosem 12 zł/szt

Zakąski (50-70g):
Pstrąg w galarecie 8zł / porcja
Łosoś w galarecie 10zł / porcja
Rolada z kurczaka ze szpinakiem w galarecie 7zł/porcja
Szynka po rusku 7zł/porcja
Schab w galarecie 8zł/porcja
Sałatka jarzynowa 30zł/kg