Szef Kuchni poleca jesienią

Szef Kuchni Poleca

 

Krem z dyni *300ml/12zł

Flaki Tatrzańskie z ciecierzycą *300ml/14zł

Ślimaki po burgundzku *15szt/20zł

Szparagi w kremie szampańskim*150g/21zł

Hamburger wołowo – wieprzowy z łódeczkami ziemniaczanymi
podany z miksem sałat oprószonych parmezanem*50g/25zł

Filet z kurczaka z kostką owinięty boczkiem,
w towarzystwie puree ziemniaczanego, pieczarek oraz dyni*50g/35zł

 Sandacz w towarzystwie spaghetti z cukinii i marchwi,
z sosem z raków, puree ziemniaczanym
oraz z chipsami z selera *180g/50zł

Winna gruszka podana z ciastkiem francuskim,
kozim serem oraz gałką lodów orzechowych *15zł

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *